Οι περιπέτειες του Πέτρου και η αποκάλυψη της αλήθειας

11,92

Είμαστε τέσσερα ζευγάρια, στο εξοχικό του Στέφανου στο βουνό, καθισμένοι μπροστά από τρεις κλέφτες, που μας σημαδεύουν με τα όπλα τους.
Ο Αρχηγός της συμμορίας το διασκεδάζει πραγματικά. “Εντάξει, φίλοι μου, είναι ώρα για το παιχνίδι της ζωής σας. Ή θα απελευθερωθείτε τώρα από το φόβο σας για την αλήθεια ή θα πεθάνετε εδώ απόψε. Και εξηγούμαι. Ο καθένας από σας, με τη σειρά του, θα πει για τον εαυτό του αλήθειες που οι άλλοι δεν γνωρίζουν. Οι αλήθειες, που θα πείτε, πρέπει να είναι εκείνες που φοβόσασταν να ομολογήσετε μέχρι τώρα.
Ακόμη, επειδή είστε όλοι υποκριτές, υπάρχει και μια άλλη προϋπόθεση. Ο καθένας σας πρέπει να αποδεχτεί τους άλλους, αφού ακούσει τα βαθύτερα και πιο βρώμικα μυστικά τους. Και επειδή το πρόσωπο που θα ταραχθεί περισσότερο από τα μυστικά σας είναι ο σύντροφός σας, θέλω να αλλάξετε θέσεις και να καθίσετε σε ζευγάρια. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα το διασκεδάσω περισσότερο, παρατηρώντας τις εκφράσεις στα πρόσωπά σας, καθώς θα ακούτε τα βαθύτερα μυστικά των συντρόφων σας. Και να θυμάστε ότι, για να περάσετε αυτή τη δοκιμασία, πρέπει να μπορέσετε να αποδεχτείτε τον άλλον, οτιδήποτε κι αν λέει. Θα χρειαστεί να πείτε την αλήθεια για τα συναισθήματα, που θα δημιουργηθούν μέσα σας όταν θα ακούσετε τα μυστικά που σας έκρυψαν ο σύντροφος και οι φίλοι σας.
Για την περίπτωση που σχεδιάζετε να κρύψετε κάποια μυστικά, νομίζω σας έδειξα ήδη ότι γνωρίζω ό,τι κρύβετε.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 9780971011632 Κατηγορία: Ετικέτα:

Επιπλέον πληροφορίες

Συγγραφέας

Εκδότης