Η Πριγκίπισσα με τη μαύρη μάσκα 1

Original price was: 8,80€.Current price is: 7,04€.

Η Πριγκίπισσα Μανόλια απολαμβάνει τη ζεστή σοκολάτα της παρέα με τη Δούκισσα Περουκίνοφ, όταν ξαφνικά… Ντριν, ντριν: ο τερατοσυναγερμός!

Όποτε εμφανίζεται κάποιος κίνδυνος, η Πριγκίπισσα Μανόλια αφήνει στην άκρη το ροζ φόρεμά της και τα γυάλινα γοβάκια της, φοράει τη μαύρη στολή της και μεταμορφώνεται.
Γιατί στην πραγματικότητα είναι…
Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑ

«Ένα βιβλίο που αποδεικνύει ότι οι πριγκίπισσες δεν χρειάζεται να φοράνε πάντα ροζ!» Booklist
Αυτό το υπέροχο chapter book θα το απολαύσουν εξίσου και αγόρια και κορίτσια. Είναι γραμμένο με απλές λέξεις, απόλυτα κατανοητές και για παιδιά μικρής ηλικίας. Μάλιστα, το χιούμορ του πρωτότυπου κειμένου έχει αποτυπωθεί ευφάνταστα και στα ελληνικά.
Ελένη Καραντζή, mikrospitistolivadiblog.wordpress.com
Οι περιπέτειες των βιβλίων αυτών είναι απλές, δοσμένες με κείμενα απλά και στρωτά, που όμως περιέχουν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: οι άνθρωποι, μεγάλοι και μικροί, γυναίκες και άντρες, δεν είναι μονοδιάστατοι. Καθένας, όσο χαμηλών τόνων κι αν είναι, μπορεί να έχει και μια πολύ δυναμική πλευρά. Ακόμα και μια πριγκίπισσα ντυμένη πατόκορφα στα ροζ, και βυθισμένη σε μια ροζ ζωή, μπορεί να δείχνει το άλλο της πρόσωπο, της ατρόμητης μαυροντυμένης καβαλάρισσας με τη μαύρη μάσκα, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και όταν το θέλει η ίδια.
Ράνια Μπουμπουρή, lesvosnews.net

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 9789606052323 Κατηγορία:

Επιπλέον πληροφορίες

Συγγραφέας

Εκδότης