Η νύχτα του κακού

Original price was: 7,80€.Current price is: 6,24€.

Ο χαρισματικός και δαιμόνιος Σπένσερ Μάλον ήταν ένας γκουρού των πανεπιστημιακών κάμπους του ’60 που μαγνήτιζε τους νεαρούς οπαδούς του. Ένα μοιραίο βράδυ, όμως, κάλεσε τους πιο ένθερμους θαυμαστές του σε μια μυστική ιεροτελεστία σ’ ένα λιβάδι. Τα πράγματα εξελίχθηκαν απρόβλεπτα και η βραδιά τέλειωσε μ’ ένα διαμελισμένο πτώμα και τις ψυχές όσων βρέθηκαν εκεί τσακισμένες.

Τόσα χρόνια μετά, η ασύλληπτη φρίκη εκείνης της νύχτας βασανίζει ακόμη όσους την έζησαν. Κανείς τους δε θέλει να θυμάται. Αλλά και κανείς τους δεν μπορεί να ξεχάσει…

Ο Λη Χάργουελ, συγγραφέας σήμερα, ήταν ο μόνος που δεν ακολούθησε τότε τον Μάλον. Τώρα επιχειρεί γράφοντας ένα βιβλίο να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη νύχτα στο κορίτσι του, που είναι πια σύζυγός του, και στους φίλους του. Με τη δική του επιμονή, ένας ένας αρχίζουν να μιλούν για τα γεγονότα που τους σημάδεψαν για πάντα. Και για το πώς, άθελά τους, άνοιξαν την πόρτα σ’ ένα Κακό που ήταν πέρα από τις δυνάμεις τους…

Ο Πίτερ Στράουμπ, ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς συγγραφείς μυστηρίου και τρόμου, έχει γράψει μέχρι σήμερα δεκαεφτά μυθιστορήματα που έγιναν όλα μπεστ σέλερ, ανάμεσα στα οποία τα “Χαμένο αγόρι χαμένο κορίτσι”, “Στο σκοτεινό δωμάτιο”, καθώς και, από κοινού με τον Στίβεν Κινγκ, το “Φυλαχτό” και το “Μαύρο σπίτι”.

Μεταφρασμένος σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες και βραβευμένος με κάποια από τα σημαντικότερα βραβεία του είδους, όπως το Bram Stoker και το World Fantasy Award, ο Στράουμπ επανέρχεται με ένα μυθιστόρημα “ιδιοφυές στην ενορχήστρωσή του και προκλητικό στις απόψεις του, ένα από τα καλύτερα σύγχρονα έργα του είδους”, όπως το χαρακτήρισε το Publishers Weekly.

“Ένα δυνατό, πρωτότυπο και απόλυτα συναρπαστικό μυθιστόρημα… αληθινά συγκλονιστικό” (The Globe and Mail), στο οποίο ο Στράουμπ αποδεικνύεται “μάστορας στο να συνδυάζει το υπερφυσικό, τον τρόμο της απτής πραγματικότητας και τα τέρατα που κρύβονται στην ψυχή μας”.

(The Plain Dealer)

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 9789604500031 Κατηγορία: Ετικέτα:

Επιπλέον πληροφορίες

Εκδότης

Συγγραφέας